Keukenspecialist.nl

Le Creuset

Het assortiment gietijzeren pannen van Le Creuset voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de kookliefhebber. Het gietijzer van de pannen staat garant voor gelijkmatige warmteverdeling en het vasthouden van de warmte. Ideaal voor sudderen van vlees op een lage temperatuur.

Nieuw in het assortiment is de Tajine, speciaal geschikt voor het bereiden van Noord-Afrikaanse suddergerechten. De solide gietijzeren bodem houdt de warmte goed vast en is ook geschikt voor inductie ! Nieuwe uitvoering met extra diepe schaal, in 2 formaten, 27 en 31 cm. Uit voorraad leverbaar in creme, rood en nu ook in ZWART !!!

Wij zijn sinds april 2008 exclusief dealer van Le Creuset op Texel en hebben een groot gedeelte van het assortiment op voorraad. Le Creuset gietijzeren pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie ! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden !.

Le Creuset, braadpan ovaal1.jpg

Le Creuset braadpan zwart
 

Le Creuset, braadpan ovaal2.jpg

Le Creuset braadpan ovaal rood


Le Creuset, braadpan rond3.jpg

Le Creuset braadpan rond rood
 

 

Le Creuset, braadpan rond4.jpg

Le Creuset braadpan rond zwartLe Creuset, ovale grillpan5.jpg

Le Creuset, ovale grillpan, roodLe Creuset, steelpan6.jpg

Le Creuset, Steelpan, roodLe Creuset, tajine7.jpg

Le Creuset, tajine, roodLe Creuset, wok8.jpg

Le Creuset, wok, roodTajine zwart (nieuw!)9.jpg

Iedeaal voor slowcooking en sudderen. Met vernieuwde diepe gietijzeren onderschaal, verdeelt de warmte perfect. Leverbaar in 27 en 31 cm.