Keukenspecialist.nl

Delicatessen

Sinds de opening van onze nieuwbouw in 2011 hebben wij ook Italiaanse delicatessen in ons assortiment. Wij verkopen ruim 35 soorten olie en azijn van de tap in flessen van 220 ml. of kleine kadoflesjes van 45 ml.. Stuk voor stuk producten van topkwaliteit, voornamelijk biologisch geproduceerd!

Assortiment

Wij hebben verder een groot assortiment kruiden en dippers, pasta en risotto, pastabloem en pizzameel, koekjes en zoutjes, rookzout... en natuurlijk heerlijke losse thee: groene-, zwarte-, rooibos-, vruchten- en kruidenthee!

Dippers

Onze dippers kunt u niet alleen mengen met een beetje olijfolie om uw brood in te dippen of als marinade, maar ook mengen met roomboter voor een heerlijke kruidenboter, of met een mengsel van mayonaise en creme fraiche als dipsaus. Basisverhouding is een eetlepel roomboter of mayonaise/creme fraiche op een koffielepel kruiden.

Kom gerust eens kijken in onze kookwinkel en proeven van onze kwaliteitsproducten, een pure smaakbeleving! U kunt onze delicatessen ook per mail bestellen, stuur dan een mailtje naar info@keukencentrumtexel.nl en we sturen u een overzicht toe van ons assortiment.