Keukenspecialist.nl

Demeijere

Demeijere pannen zijn kwaliteitspannen, aanbevolen door topkoks !
Bij de koekenpannen, wokpannen en sauteerpannen loopt de meerlagen-bodem door in de zijkanten waardoor een optimale warmteverdeling ontstaat. De rvs pannen worden geleverd met een unieke garantie van 20 jaar ! Demeijere pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie !

De rook/stoom/braadpan van Demeijere is een multifunctionele pan waarin u vlees/vis kunt roken, groenten en vis kunt stomen en grote stukken vlees kunt braden door de hoge deksel. Gewoon op de kookplaat onder de afzuigkap maakt u In 20-25 min. warmgerookte zalm... 
echt een aanrader !!! Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie !!!
Natuurlijk leveren wij ook de benodigde rookmot in diverse soorten/smaken en diverse receptenboekjes voor de rookpan.

De rvs grillpan is nieuw in het assortiment. Ideaal voor het grillen van groenten zoals plakken aubergine, courgette en paprika, vlees en vis.

Sauteerpannen hebben een mooie afgeronde binnenzijde, waardoor er gemakkelijk een glad sausje in gemaakt kan worden. Ideaal voor creme-brulee ! Kan ook gebruikt worden om een ui, spekjes en champignons te fruiten.

Jam maken van verse vruchten doe je heel gemakkelijk in de speciale marmeladepan van 10 liter inhoud ! Door het hengsel is de pan veilig te verplaatsen.

Voor mosselen is er een speciale mosselpan verkrijgbaar, niet alleen om te presenteren, maar ook geschikt voor de kookplaat. Voor alle warmtebronnen, incl. inductie !

Voor het koken van asperges is er de aspergepan met fijnmazige inzet. Tevens geschikt voor het koken van pasta.

Speciaal voor het koken van pasta is er ook de speciale pastapan met geperforeerde rvs inzet met grote inhoud. Scheelt overgieten in een vergiet !

Demeijere levert specialistische producten voor koken en bakken. 
Wij adviseren u graag over het enorme scala aan mogelijkheden.