Keukenspecialist.nl

Keukenmachines

KitchenAid keukenmachines zijn multifunctioneel en duurzaam. Kloppen van slagroom en eiwit met de garde, mengen van beslag met de platte menghaak en kneden van brooddeeg of pastadeeg met de deeghaak. Standaard wordt een spatscherm meegeleverd, die door de geïntegreerde tuit ook handig is om ingrediënten tijdens het mengen toe te voegen.

De KitchenAid is uit te breiden met o.a. een rasp- en snijset, fruit- en groentenzeef, voedselmolen met invoerblad en pastaset met rollen voor lasagne, spaghetti en tagliatelle.

 

Klik op de foto voor een engelstalige demonstratievideo van de KitchenAid keukenmachine.

Wij organiseren een regelmatig kookdemo's met de KitchenAid. Kijk voor data bij agenda van de kookstudio of neem contact met ons op.

De Magimix sapcentrifuge is verkrijgbaar in wit, creme, zwart en matchroom/antraciet en heeft een stille inductiemotor. Dit type heeft een grote XL invoeropening waar een halve appel zo inpast. De Plus uitvoering heeft een pureedrukker waarmee je groenten- en vruchtenpuree kunt maken. Deze is geschikt voor zachte groenten als tomaten en paprika en vruchten zoals mango, ananas, aardbeien en bessen. Niet alleen het sap, maar ook het vruchtvlees wordt door de trommel geperst, en de hele vrucht wordt optimaal gebruikt. Ideaal voor smoothies, jams en soepen. Er blijven als restant alleen velletjes en pitjes over.

De zwarte uitvoering van de sapcentrifuge kost € 259,- en de matchroom/antraciet € 299,-. 
(beiden uit voorraad leverbaar)

NIEUW in onze kookwinkel: ISI GOURMET WHIP PLUS
Met behulp van een gaspatroon kunt u met deze Whip niet alleen vliegensvlug slagroom 'kloppen' maar ook warme en koude gerechten opschuimen zoals Espumas. Maak bijvoorbeeld heel eenvoudig luchtige chocolademousse of schuimige pompoensoep.

Kitchenaid keukenrobot

Volledig van metaal met krachtige 300 watt motor, snelheid regelbaar met 10 standen. De KitchenAid wordt standaard geleverd met: 4,83 liter mengkom, draadgarde, deeghaak en een platte menghaak. (bxdxh): 221 x 353 x 358 mm.machine 1.jpg

Kitchenaid hulpstukkenset t.b.v. keukenrobot bestaande uit: voedselmolen, roterende groentenschaaf en -rasp, fruit- en groentenzeef.

 

Kitchenaid powerblender

Met krachtige 500 watt motor. de blender is voorzien van een elektronische mengsensor, de machine 2.jpgsnelheid wordt automatisch constant gehouden. Met startbeveiliging, de slow-start voorkomt spatten. dit artikel wordt standaard geleverd met: glazen 1,25 liter mengbeker, roestvrijstalen messen. (bxdxh): 178 x 230 x 380 mm.

 

U kunt deze artikelen online bestellen in onze webshop of langskomen in onze kookwinkel, wij adviseren u graag!