Keukenspecialist.nl

Keukenmachines

KitchenAid keukenmachines zijn multifunctioneel en duurzaam. Kloppen van slagroom en eiwit met de garde, mengen van beslag met de platte menghaak en kneden van brooddeeg of pastadeeg met de deeghaak. Standaard wordt een spatscherm meegeleverd, die door de geïntegreerde tuit ook handig is om ingrediënten tijdens het mengen toe te voegen.

De KitchenAid is uit te breiden met o.a. een rasp- en snijset, fruit- en groentenzeef, voedselmolen met invoerblad en pastaset met rollen voor lasagne, spaghetti en tagliatelle.

 

Klik op de foto voor een engelstalige demonstratievideo van de KitchenAid keukenmachine.

De Magimix sapcentrifuge is verkrijgbaar in wit, creme, zwart en matchroom/antraciet en heeft een stille inductiemotor. Dit type heeft een grote XL invoeropening waar een halve appel zo inpast. De Plus uitvoering heeft een pureedrukker waarmee je groenten- en vruchtenpuree kunt maken. Deze is geschikt voor zachte groenten als tomaten en paprika en vruchten zoals mango, ananas, aardbeien en bessen. Niet alleen het sap, maar ook het vruchtvlees wordt door de trommel geperst, en de hele vrucht wordt optimaal gebruikt. Ideaal voor smoothies, jams en soepen. Er blijven als restant alleen velletjes en pitjes over.

Kitchenaid keukenrobot

Volledig van metaal met krachtige 300 watt motor, snelheid regelbaar met 10 standen. De KitchenAid wordt standaard geleverd met: 4,83 liter mengkom, draadgarde, deeghaak en een platte menghaak. (bxdxh): 221 x 353 x 358 mm.machine 1.jpg

Kitchenaid hulpstukkenset t.b.v. keukenrobot bestaande uit: voedselmolen, roterende groentenschaaf en -rasp, fruit- en groentenzeef.