Keukenspecialist.nl

Bezoek Gedeputeerde Economische Zaken Jan van Run 24.05.2013

Gedeputeerde EZ Jan van Run is vandaag tijdens zijn werkbezoek op Texel bij ons geweest voor een rondleiding door ons duurzame pand. Hij werd vergezeld door Kim Ruijs en Rieneke Kanne van de provincie Noord-Holland. Toen wij vorig jaar de Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland wonnen was Jan van Run voorzitter en Kim Ruijs jurylid, zodoende wilden ze graag ons bedrijf bezoeken. Robbert de Jong kwam de Gedeputeerde begroeten namens wethouder Hennie Huisman die verhinderd was.

Onder het genot van een kopje koffie genoten we van onze appel-cranberryhapjes en bonbons van De Texelse Chocolaterie. Ook Wethouder Eric Hercules van EZ op Texel sloot bij het gezelschap aan. De lunch van Texelse Producten bestond uit Courgettesoep met kruidenroom en Texelse Garnalen van de Texelse Visspecialist, salade van Texelse aardappelen met gerookte Texelse Ganzenborst en Focaccia uit de Siemens combi-stoomoven met diverse dippers uit onze kookwinkel. Een geslaagde afsluiting van een gezellig bezoek aan ons bedrijf.

Voorafgaand werd een bezoek gebracht aan Strandpaviljoen Paal 17 van Corina Van de Wetering en Mark Röpke voor het project MY BEACH en na afloop werd het nieuwe Maritiem- en Juttersmuseum Kaap Skil in Oudeschild bezocht.