Keukenspecialist.nl

Heden

Complete keukens

In de splinternieuwe showroom van Keukencentrum Texel aan de Bernhardlaan 186 in Den Burg vindt u een unieke combinatie van kookwinkel, keukens en een kookstudio onder één dak ! U heeft de keuze uit verschillende kwaliteitskeukens in diverse prijsklassen, voor ieder budget. Om optimaal te kunnen kokkerellen heeft u natuurlijk het juiste gereedschap nodig... degelijke kwaliteitsproducten voor kookliefhebbers zoals u. Zwilling messenblokken, KitchenAid en Magimix keukenmachines, Patisse bakvormen, Cuisipro keukenhulpjes, Le Creuset braadpannen en Demeijere (inductie)pannen vindt u in onze kookwinkel. Wij verzorgen regelmatig kookworkshops met inbouwapparatuur als combimagnetron, combisteamer en inductiekookplaat in combinatie met producten uit onze kookwinkel. Verder zullen wij ook workshops verzorgen met o.a. de KitchenAid keukenmachine met accessoires als pastarollers, voedselmolen en rasp/snijset, Demeijere rookpan, Le Creuset Tajine etc. De workshops zijn producttrainingen waarin u leert om zelf de apparatuur, keukenmachines en kook- en bakartikelen optimaal te gebruiken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Advies en montage

De keuze voor een nieuwe keuken maakt u niet zomaar. Marjet van der Vis neemt daarom uitgebreid de tijd voor een vakkundig advies, afgestemd op uw persoonlijke smaak en leefsituatie. Samen brainstormt u over de mogelijkheden en bespreekt u alle details voor een ontwerp op maat. Keukencentrum Texel heeft een eigen montageteam en stemt indien gewenst de planning af met erkende installateurs, tegelzetter en stucadoor. In principe kunnen wij alles voor u regelen.

Koken is hot!

Om de juiste apparatuurkeuze te maken en uw apparatuur optimaal te leren gebruiken, organiseren wij regelmatig gratis kookdemonstraties in onze kookstudio met producten uit onze kookwinkel. Tijdens deze demo's laten wij zien hoe u met b.v. inductiekookplaat, combi-magnetron, stoomoven, Demeijere rookpan, Bamix staafmixer, Magimix sapcentrifuge en KitchenAid keukenmachine eenvoudig heerlijke gerechten kunt bereiden. Kom gezellig kijken en proeven, iedereen is van harte welkom!