Keukenspecialist.nl

Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2011/2012

We zijn enorm trots dat we op 18 april in de Philharmonie in Haarlem de 'Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland 2011/2012' hebben gewonnen in de categorie MKB-klein (tot 5 medewerkers).

Het was een spannende verkiezing, die al op 15 januari begon met de inschrijving... er volgde een felicitatiemail waarin werd gemeld dat we uit 340 inschrijvingen uitgekozen waren om door te gaan naar de halve finale. Een accountmanager van ABN-AMRO Marjolein de Ronde-Vlug, bezocht ons bedrijf en volgens de jury was het verslag "uitzonderlijk positief" wat resulteerde in een finaleplaats. Dit gaf de juryleden extra motivatie om eens een kijkje te nemen op Texel...

We werden bezocht door Fabian Nagtzaam, directeur MKB-NH en een vertegenwoordigster van de Provincie NH. Tijdens het aangename bezoek werd een lunch genoten met Texelse Producten als warmgerookte ganzenborst op een salade met onze vijgendadelazijn en clementineolie, en kreeg ik de gelegenheid om uitgebreid over ons bedrijf te vertellen. Ook volgden er nog opnamen door een filmploeg voor een promo-filmpje...

Juryrapport Keukencentrum Texel – MKB Klein 

Opvallend: Uniek concept in NH, onderneemster in hart en nieren
Na ons bezoek aan het Keukencentrum sluit ik mij aan bij het enthousiasme van de accountmanager. Dit bedrijf voert een uniek concept uit, is voornamelijk regionaal betrokken, heeft een duurzame bedrijfsvoering en zoekt naar uitdagingen binnen de lijntjes van de keukenmarkt. De onderneemster heeft ons uitgebreid rondgeleid door haar nieuwe pand. Als je het keukencentrum binnenloopt heb je niet het gevoel dat je in een keukenwinkel bent beland. Er is een groot assortiment aan keukenapparatuur en in het midden staat een grote demonstratie keuken waar elke zaterdag kookdemonstraties worden gehouden met Texelse producten. De onderneemster heeft passie voor koken geïntegreerd in haar keukenwinkel en laat daardoor de hele winkel opleven. De 3 medewerkers voeren diverse taken uit – klanten helpen, kookworkshops houden, administratie en intekenen van keukens.

Moeilijkste beslissing: de stap om een nieuw volledig duurzaam pand te ontwerpen en neer te zetten.

Het was een enorme verrassing dat we op 18 april tijdens een spectaculaire verkiezingsavond met Humberto Tan als gastheer en een optreden van Charly Luske, tot 'beste ondernemer van Noord-Holland 2011/2012' werden uitgeroepen in de categorie MKB-klein. Dit is een waardering voor ons hele team, een bekroning op ons werk van de afgelopen jaren en een bevestiging dat we met ons nieuwe concept de goede weg zijn ingeslagen!

We zijn bedolven met gelukwensen, bloemen en de Iphone sloeg op tilt van het enorme aantal Twitter-en Facebook-berichtjes... Allemaal bedankt voor de lieve felicitaties, het is hartverwarmend om te merken hoe iedereen met ons meeleeft en het ons gunt!

Een verslag van de verkiezingsavond vind je op Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2011/2012.