Keukenspecialist.nl

Cuisipro

Cuisipro keukenhulpjes zijn kwalitatief hoogwaardige kookaccessoires. Vlijmscherp met een solide greep. Diverse dunschillers, extra brede schiller voor aubergines, courgettes en flinterdunne witte en rode kool, julienneschiller voor lange sliertjes wortel of courgette, speciale tomaat en aspergeschiller, zester voor citroen- en sinasappelrasp, woklepels en grilltangen voor anti-aanbakpannen en barbeque.
 

Y-schiller

Dunschiller met ergonomische greep voor het schillen van groenten en fruit.

 

Tomaten- en aspergeschillerkookwinkel-cuisipro-tomaten-asperge-schiller.jpg

Deze speciale tomaten- en aspergeschiller heeft vlijmscherpe gekartelde mesjes die in een gladde schil van tomaat of asperge goed grip hebben en niet wegglijden. Zo kun je tomaten en asperges gemakkelijk schillen.

 Zester

kookwinkel-cuisipro-zester.jpg

Met deze zester kunt u eenvoudig dunne of dikke sliertjes van (onbespoten) schil van citrusvruchten schrapen, voor bijvoorbeeld citroenrasp of geconfijte sinasappelsliertjes.

 
Extra brede schillerkookwinkel-cuisipro-extra-brede-schiller.jpg

Deze extra brede schiller is geschikt voor dunne plakken courgette of aubergine, en ideaal voor superdunne sliertjes kool voor koolsalade !

 

 


Dunschillerkookwinkel-cuisipro-dunschiller.jpg

Door de ergonomische en stevige grip schil je gemakkelijk fruit, groenten en aardappelen met deze dunschiller.

 

 


Silicone grilltangkookwinkel-cuisipro-ciliconen-grilltang.jpg

Vlees en groenten keren in koekenpan, wok of op de bbq gaat gemakkelijk met deze silicone grilltang. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren !