Keukenspecialist.nl

Quooker

Quooker is een kokend water kraan met gezuiverd water van 100 graden.
Ideaal om thee of soep te maken, te blancheren, koekenpannen schoon te maken, tomaten te ontvellen, te veel om op te noemen...
Vul uw pannen meteen met kokend water, dan heeft u zeker 10 minuten tijdwinst bij het koken, en kan meteen de pasta in het water, of de soepballetjes in de soep. Quooker Pro-3 Vaq heeft een geïsoleerd reservoir van 3 liter (een soort thermoskan) waardoor het maar 10 watt aan energie kost om het water op temperatuur te houden. Heel energiezuinig dus !

Er is nu ook een Combi-Quooker die een reservoir heeft van 7 liter en naast kokend water ook water levert van 50-65 graden voor uw mengkraan. De Combi-Quooker vervangt de boiler en kan ook in een uitvoering Combi+ geleverd worden voor aansluiting op de warmwaterleiding voor onbeperkt warm water.

De kranen behorend bij de Quooker zijn leverbaar in 4 modellen (Basic, Modern, Classic en Design) en verschillende uitvoeringen waaronder chroom, steel, messing en rvs-look. Er zijn nu ook mengkranen leverbaar exact passend bij de Quooker, wij adviseren u daar graag over.